Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Šelmy se chystají do Mostu

Unikátní seriál nočních běhů NN NIGHT RUN má za sebou letošní první polovinu.

Unikátní seriál nočních běhů NN NIGHT RUN má za sebou letošní první polovinu.

Tu druhou otevře 11. srpna v Mostě. Ve městě, kterému se jiné celorepublikové seriály vyhýbají, se letos poběží již počtvrté.

Stejně jako v jiných městech, i na severu republiky budou připraveny odpolední závody pro děti INNOGY KIDS CUP. V centru města na 1. náměstí budou jejich tratě rozděleny podle věku, nicméně medaili s koťátkem dostanou v cíli všichni. Stejně jako účastníci nesoutěžního SBERBANK FAMILY RUN. V rámci této dvoukilometrové trati se může běžet nebo i jít, klidně i s kočárkem nebo domácím mazlíčkem. V cíli pak každý dostane medaili, na které je v souladu s barvami banky oranžová liška.

S přicházející tmou pak přijde řada na dva hlavní závody – v půl deváté odstartuje AVON BĚH na pět kilometrů, který bude mít charitativní podtext, poběží se totiž za zdravá prsa. O hodinu později, už za tmy, pak odstartuje NN NIGHT RUN na deset kilometrů. Zatímco běžci na pět kilometrů dostanou v cíli bílou kočičku, za uběhnutí deseti kilometrů je černá noční šelma. Kdo chce, může za den stihnout i tři závody. Pokud s sebou na závody vezme také děti, může si pak zakoupit speciální formu a ze čtyř medailí složit velkou plaketu třeba na stěnu. Nesmíme opomenout kategorii blogerek, pokud píšete blog, nebo máte youtube kanál, můžete se přihlásit do JENŽENY.CZ BLOGRUN, a máte startovné zdarma. https://night-run.cz/serie/blogrun.html

Na závody seriálu NN NIGHT RUN často míří naprostí začátečníci, kteří si chtějí závod užít. Naopak tyto závody nevyhledává česká špička a tak mají šanci na hezký výsledek i výkonnostní běžci. I když je nutno dodat, že i zde jde poslední roky úroveň nejrychlejších rychle nahoru, což souvisí s růstem zájmu. Na všech závodech se letos prudce zvýšil počet účastníků a to jen potvrzuje odhodlání organizátorů vrátit se na pozici druhého nejoblíbenějšího českého běžeckého seriálu, co se počtu účastníků týká. Startovní listina se pozvolna zaplňuje, proto je radno se zaregistrovat co nejdříve, například na začátku srpna skončí možnost objednat si tričko.

 

Přihlášky na http://www.night-run.cz

 

Sdílet