Nová rubrika!!!

Naučte se nové recepty od skutečných mistrů svého řemesla

Naučte se nové recepty od skutečných mistrů svého řemesla

Naučte se nové recepty od skutečných mistrů svého řemesla

Chcete objevit nové zdravé dobroty? Hledáte inspiraci, jak ozvláštnit a vylepšit váš jídelníček? V tom případě určitě uvítáte naši novou rubriku. V ní vám přineseme zajímavé recepty na nevšední jídla i nápoje. Pomohou nám s tím ambasadoři značky Peugeot: šéfkuchař a instruktor vaření, Ondřej Molina, a jeden z nejtalentovanějších a nejuznávanějších barmanů na světě, Tomáš Melzer.

Zatímco Ondřej Molina se s vámi podělí o své originální fitness recepty, Tomáš Melzer vám ukáže, jak připravit zajímavé nealko drinky. Možná přidá i něco s kapkou alkoholu, budete-li chtít oslavit vítězství v některém z našich závodů.

Co mají tito pánové společné kromě toho, že působí v gastronomii? Oba mají rádi krásná auta, zvláště ta se lvem ve znaku. Modely Peugeot milují celým svým srdcem. Dále, stejně jako Peugeot, sdílí i zodpovědný vztah k životnímu prostředí a snahu o udržitelnost. Oba nakupují u českých farmářů, používají lokální suroviny, minimalizují při výrobě svých produktů odpad a podobně. Některé jejich tipy, jak využít při vaření zbytky, které by jinak skončily v koši, vám brzy předáme i v naší nové rubrice.

Sdílet