Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

INTERSPORT CHRISTMAS NIGHT RUN NA STARTU.

LUŽÁNKY UVÍTAJÍ PRVNÍ ZÁVOD

LUŽÁNKY UVÍTAJÍ PRVNÍ ZÁVOD

Po roce přicházejí nejen Vánoce, ale spolu s nimi i zážitkové běhy INTERSPORT CHRISTMAS NIGHT RUN. Přesně měsíc před Božím hodem, tedy 25. listopadu se koná první z nich v Brně. Následují Praha, Olomouc a Most, každou sobotu se běží jeden z nich. 

V Brně se poběží v centru, akci uvítá nejvýznamnější brněnský městský park Lužánky, který je také nejstarší a největší v Brně. To je samo o sobě důvod, proč závod tam nevynechat. Dalším důvodem k přihlášení může pro začátečníky být novinkový běh na jeden kilometr, který doplňuje tradiční „pětku“ a dětské závody. A když se k tomu přidá ještě originální medaile s panem Perníčkem, která může ladit s tričkem a čelenkou ve stejném designu, není o čem přemýšlet. A běžci to ví, startovní listina se rychle zaplňuje. 

INTERSPORT CHRISTMAS NIGHT RUN bude šancí na chvíli opustit předvánoční shon, užít si pohodové odpoledne, udělat něco pro svou fyzičku a konec konců i psychiku. Člověk se proběhne, v cíli si dá svařák, něco k snědku, kolem budou znít koledy střídané s vánočními písničkami a kdo ví, třeba už bude i sníh. Zrovna atmosféra na těchto závodech bývá kouzelná a neopakovatelná. 

Nejlepší je přihlásit se v předstihu přes internet a nespoléhat na to,  že v místě startu budou v sobotu odpoledne ještě volná startovní čísla. Ta se pak vydávají od půl třetí. Děti pak vyběhnou na trať NN KIDS CHRISTMAS RUN ve čtyři odpoledne. Čtvrt hodiny poté se poběží závod na jeden kilometr s podtitulem Uteč Grinčovi. Tematická bude i následující rozcvička, bude totiž se Santou. 

V pět hodin pak už do tmy vyběhnou účastníci závodu na pět kilometrů. Čelová svítilna je povinná, červená čepice jako od Santa Clause doporučená. Bude možné jí koupit i na místě. Ostatně fantazii se meze nekladou a kdo chce, může klidně běžet i v kostýmu. „Už jsme zažili i soby, stromy či dárečky, vždy oceněné hlasitým potleskem diváků. Těšíme se, čím nás účastníci překvapí letos,“ usmál se před začátkem tradičních běhů šéf pořadatelského týmu Tomáš Pavel. 

I letos budou mít závody seriálu INTERSPORT CHRISTMAS NIGHT RUN charitativní podtext a to pro nadace Za sklem pro lidi s autismem a No foot no stress pro lidi bez končetin. Po Vánočních svátcích pak dostanou běžci pár dní na to, aby se shodili pár nabraných kil, opět se dostali do formy a 13. ledna odstartuje innogy WINTER RUN, který bude i letos Českomoravským pohárem v zimním běhu.

Těšíme se na Vás na vánočních bězích. I letos máme charitativní podtext a to pro nadace Za sklem pro lidi s autismem a No foot no stress pro lidi bez končetin.

Váš Santa a jeho parta.

Sdílet